Oyo Flagship 72003 Hotel Dsr Inn din Hyderabad

# XV KPHB Colony Balaji Nagar, Kukatpally

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oyo Flagship 72003 Hotel Dsr Inn.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Hyderabad. Poziționat la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi principalele zone de distracție la 3. 0 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi aeroportul la 37. 0 kilometru(i). Cele 50 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. OYO Flagship 72003 Hotel DSR Inn furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu.

Nume cazare de la furnizor: Oyo Flagship 72003 Hotel Dsr Inn 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hyderabad?

1. Rajiv Gandhi Intl (Hyderabad, India)

25 km

Care sunt conditiile de intrare in India?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp