Oriental Riverside Bund View Hotel din Shanghai

RIVERSIDE AVENUE PUDONG DISTRICT, 2727

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oriental Riverside Bund View Hotel.

Detalii cazare

Oriental Riverside Bund View Hotel este convenabil amplasat în zona populară Lujiazui şi Expo Pudong. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, sunt la dispoziția dvs. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare dulap, produse curăţare, prosoape, covoare, rack pentru haine. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, piscină interioară, spa, masaj. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Shanghai, Oriental Riverside Bund View Hotel vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Oriental Riverside Hotel Shanghai 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

15 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

30 km

Care sunt conditiile de intrare in China?