Olympic Park Boutique din Beijing

LITANG ROAD,BEIGIJA, CHANGPING DISTRICT, No. 58

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Olympic Park Boutique.

Detalii cazare

Olympic Park Boutique Hotel este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Beijing. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. Facilități cum ar fi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Bucurați-vă de sală de yoga, cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină interioară, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Olympic Park Boutique Hotel se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Olympic Park Boutique 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Beijing?

1. Nanyuan Apt (Beijing, China)

12 km

2. Capital Intl (Beijing, China)

25 km

Care sunt conditiile de intrare in China?