Olympe Apparthotel din Cannes

PREMIERE AVENUE, 670

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Olympe Apparthotel.

Detalii cazare

Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 5 kilometru(i) de unitatea de cazare. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Unitatea de cazare se află la 5. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 2. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 2. 0 kilometru(i) de port. Un total de 121 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Appart'hôtel Odalys Olympe nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, această reşedinţă a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Odalys City Antibes Olympe 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cannes?

1. Mandelieu (Cannes, Franta)

12 km

2. Cote D Azur (Nisa, Franta)

12 km

3. La Mole (Saint Tropez, Franta)

66 km

4. Hyeres (Toulon, Franta)

93 km

5. Albenga (Albenga, Italia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?