Ok Odessa Hotel din Odessa

5 Gagarin Plateau, Odessa

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Detalii cazare

OK Odessa 3*  Este situat la doar 15 minute de mers pe jos de celebra plaj Arcadia, acest hotel beneficiaz de o locaie central în staiunea estival. Hotelul ofer o recepie deschis nonstop, parcare privat gratuit i Wi-Fi gratuit în barul din hol. Decorate în tonuri elegante , camerele de la OK Odessa au mobilier modern i  fiecare camer ofer TV cu ecran plat, frigider i baie privat cu articole de toalet gratuite. Micul dejun  poate fi savurat pe teras hotelului sau in restaurantul elegant al acestuia fiind  bogat in preparate tradiionale ucrainene i din buctria internaional .
Oaspeii pot petrece o zi relaxant pe plaj sau în parcul Pobedy, situat la 1,5 km. Centrul istoric i cultural al oraului Odesa este la mai puin de 10 minute cu maina de Hotelul OK Odessa. Staia de autobuz Arkadiya este la 5 minute de mers pe jos de hotel i ofer conexiuni facile spre gara Odessa, situat la 6 km.
Aeroportul Internaional Odessa este la 12 km

Nume cazare de la furnizor: Ok Odessa 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Odessa?

1. International (Odessa, Ucraina)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Ucraina?

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!