Ok din Rio de Janeiro

Rua Senador Dantas, 24

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ok.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Rio de Janeiro - Centro. Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 5. 0 kilometru(i). Cea mai apropiată plajă se află la 9. 0 kilometru(i) de proprietate. Călătorii vor găsi aeroportul la 1000 metri. Unitatea de cazare este la 8. 0 kilometru(i) de port. Cele 160 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2007. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. OK oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullTotodată, OK a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea .

Nume cazare de la furnizor: Ok 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rio de Janeiro?

1. Santos Dumont (Rio de Janeiro, Brazilia)

0 km

2. Rio De Janeiro Intl (Rio de Janeiro, Brazilia)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?