Oh Bangkok Hostel din Bangkok

107 Samsen Soi 4, Ban Phan Thom, Phra Nakorn, Bangkok

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Oh Bangkok Hostel.

Detalii cazare

Situat în Khaosan, Oh Bangkok Hostel este un loc perfect de plecare pentru a explora Bangkok. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Oh Bangkok Hostel. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi vestiar, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, serviciu trezire dimineața. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Bangkok, Oh Bangkok Hostel vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Oh Bangkok Hostel 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

20 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?