Ocean Views Resort din Sunshine Coast

115 Bulcock & Centaur Streets, Caloundra

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ocean Views Resort.

Detalii cazare

OVR Caloundra este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Sunshine Coast. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, parcare auto, transfer hotel/aeroport. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, saună, piscină exterioară, grădină. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Sunshine Coast, OVR Caloundra vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Ocean Views Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Caloundra (Caloundra, Australia)

1 km

2. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

22 km

3. Noosa (Noosa, Australia)

42 km

4. Tewantin (Tewantin, Australia)

49 km

5. Brisbane (Brisbane, Australia)

64 km

6. Gympie (Gympie, Australia)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?