Ocean View Resort Yalong Bay din Sanya

龙海路1号

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ocean View Resort Yalong Bay.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel sofisticat se află în Yalong Bay. Numărul total de unități de cazare este de 358. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2001. Ocean View Resort Yalong Bay oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la acest hotel care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. null Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Persoanele mai active vor avea posibilitatea să practice numeroase sporturi şi activităţi în această reşedinţă. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Vizitatorii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Ocean View Resort Yalong Bay. Ocean View Resort Yalong Bay poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ocean View Resort Yalong Bay 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sanya?

1. Sanya (Sanya, China)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in China?