Ocean Beach Resort And Spa din Mombasa

Golf Beach Rd

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ocean Beach Resort And Spa.

Detalii cazare

Această reşedinţă oferă un total de 35 camere de oaspeți. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la această proprietate care asigură accesul cu scaune cu rotile şi care dispune de o serie de dormitoare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Oaspeţii se pot destinde şi îşi pot reîncărca bateriile la facilităţile de întreţinere şi relaxare ale reşedinţei. Vizitatorii se pot bucura de opţiunile de divertisment ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii ale Ocean Beach Resort and Spa powered by ASTON pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Ocean Beach Resort And Spa Powered By Aston 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mombasa?

1. Malindi (Malindi, Kenya)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?