Nyx Hotel Madrid By Leonardo Hotels din Madrid

C/ Comandante Zorita 34, Madrid

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nyx Hotel Madrid By Leonardo Hotels.

Detalii cazare

Hotelul este situat convenabil pentru transportul public, având trei staţii de metrou în apropiere. Aceste linii oferă legături spre centrul istoric al oraşului, multe atracţii locale şi Aeroportul Madrid-Barajas. Hotelul are 180 de camere şi oferă un mediu plăcut pentru oaspeţii de afaceri. Facilităţile acestui hotel de afaceri dotat cu aer condiţionat includ un birou de schimb valutar, lift şi acces la un Internet Café WLAN, servicii de room service şi de spălătorie şi oaspeţii pot utiliza garajul hotelului care este disponibil contra cost. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie complet echipată. Facilităţile din cameră includ un seif, TV prin satelit, acces la internet, aer condiţionat şi încălzire centrală, un telefon şi un birou. Un serviciu de apel pentru deşteptare este disponibil pentru oaspeţi. Zilnic este servit un mic dejun de tip bufet.

Nume cazare de la furnizor: Nyx Hotel Madrid By Leonardo Hotels 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?