Novotel Suites Marseille Centre din Marsilia

Boulevard de Dunkerque, 33

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Suites Marseille Centre.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se găsește în Marseille. Cuibărită la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Hotelul se află la 3. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Hotelul este la 100 metri de port. Această proprietate dispune de 127 unităţi de cazare confortabile. Novotel Suites Marseille Centre oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Novotel Suites Marseille Centre. nullToți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Aceasta este o reşedinţă ecologică. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile la acest hotel, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Suites Marseille Centre 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marsilia?

1. Provence (Marsilia, Franta)

18 km

2. Hyeres (Toulon, Franta)

68 km

3. Caumont (Avignon, Franta)

75 km

4. La Mole (Saint Tropez, Franta)

89 km

5. Garons (Nimes, Franta)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?