Novotel Suites Hannover din Hannover

Rundestrasse 9, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Suites Hannover.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Hannover. Vizitatorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 9. 3 kilometru(i). Un total de 123 dormitoare sunt disponibile în incintă. Cei care stau la această reşedinţă pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Novotel Suites Hannover oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Aceasta este o unitate de cazare ecologică. Proprietatea oferă facilităţi de afaceri. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Suites Hannover 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hannover?

1. Hannover (Hannover, Germania)

9 km

2. Braunschweig (Braunschweig / Wolfsburg, Germania)

55 km

3. Windelsbleiche (Bielefeld, Germania)

93 km

4. Bremen (Bremen, Germania)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?