Novotel Suites Hamburg City din Hamburg

Lübeckertordamm, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Suites Hamburg City.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Hamburg. Poziționat la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Călătorii vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Hotelul este la 5. 0 kilometru(i) de port. Suites Hamburg City dispune de un total de 185 camere. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Vizitatorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Suites Hamburg City nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Suites Hamburg City. Acest hotel promovează o politică durabilă. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Suites Hamburg City 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hamburg?

1. Hamburg (Hamburg, Germania)

8 km

2. Luebeck-Blankensee (Hamburg, Germania)

52 km

3. Holtenau (Kiel, Germania)

91 km

4. Cuxhaven (Nordholz, Germania)

93 km

5. Heide (Heide / Buesum, Germania)

98 km

6. Bremen (Bremen, Germania)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?