Novotel Suites Calais Coquelles din Calais

Place de Cantorbery

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Suites Calais Coquelles.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă se află la 8 metri de proprietate. Cele 100 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Anul construcţiei acestei proprietăţi este 2002. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la B&B HOTEL Calais Terminal Cité de l'Europe 4 Etoil. Totodată, B&B HOTEL Calais Terminal Cité de l'Europe 4 Etoil a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea Hoteluri și restaurante cu certificat ISO 14001. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: B&B Hotel Calais Terminal Cite De L'europe 4 Etoil 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Calais?

1. Calais Dunkerque (Calais, Franta)

10 km

2. Le Touquet Paris Plage (Le Touquet, Franta)

48 km

3. Kent Intl (Manston-Kent Intl, Marea Britanie)

54 km

4. London Ashford (Lydd, Marea Britanie)

61 km

5. Airport (Oostende / Brugge, Belgia)

79 km

6. Lesquin (Lille, Franta)

99 km

7. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?