Novotel Riyadh Al Anoud din Riyadh

9033, King Fahd Road Tower 1 PO Box 2370, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Riyadh Al Anoud.

Detalii cazare

Poziționată chiar în centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi aeroportul la 19 metri. Novotel Riyadh Al Anoud dispune de un total de 166 camere. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2008. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Novotel Riyadh Al Anoud. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Novotel Riyadh Al Anoud dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Clienţii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Călătorii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Riyadh Al Anoud 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riyadh?

1. King Khalid Intl (Riyadh, Arabia Saudita)

66 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?