Novotel Pau Pyrenees din Pau

Avenue André-Marie Ampère, Route de Bayonne

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Pau Pyrenees.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă se află la 130 metri de proprietate. Novotel Pau Pyrenees dispune de un total de 89 unităţi de cazare. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Novotel Pau Pyrenees. Novotel Pau Pyrenees este loial practicilor durabile ecologice. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Pau Pyrenees 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Pau?

1. Pyrenees (Pau, Franta)

7 km

2. Pyrenees (Lourdes Tarbes, Franta)

38 km

3. Bayonne Anglet (Biarritz, Franta)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?