Novotel Nancy din Nancy

2 Rue du Vair

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Nancy.

Detalii cazare

Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 3. 7 kilometru(i). Călătorii vor găsi aeroportul la 33. 0 kilometru(i). Cele 119 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Novotel Nancy. Pentru confortul oaspeţilor, Novotel Nancy oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Novotel Nancy nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate promovează o politică durabilă. Reşedinţa dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Nancy 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nancy?

1. Nancy Essey (Metz / Nancy, Franta)

7 km

2. Lorraine TGV gara (Metz / Nancy, Franta)

29 km

3. Lorraine (Metz / Nancy, Franta)

32 km

4. Mirecourt (Epinal, Franta)

41 km

5. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?