Novotel Lyon Nord Hotel Porte De Lyon din Lyon

Allee Du Camping International Autoroute A6

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Lyon Nord Hotel Porte De Lyon.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Dardilly. Proprietatea se află la 130 metri de pârtii. Un total de 107 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Clienţii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullnullLoial respectării practicilor ecologice, această proprietate este certificată prin Sisteme de management de mediu recunoscute internaţional, precum ISO/EMAS şi/sau printr-o Certificare pentru turism durabil, recunoscută de Consiliul Mondial pentru Turism Durabil (GSTC). Reşedinţa oferă facilităţi de afaceri. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Unele dintre aceste servicii ale B&B HOTEL LYON NORD pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: B&B Hotel Lyon Nord 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

26 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

48 km

3. Renaison (Roanne, Franta)

63 km

4. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

67 km

5. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?