Novotel Lyon Gerland Musee Confluence din Lyon

AVENUE LECLERC - LYON CEDEX 07, 70

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Lyon Gerland Musee Confluence.

Detalii cazare

Această unitate de cazare dispune de 186 dormitoare. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullToți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea Hoteluri și restaurante cu certificat ISO 14001. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Clienţii vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Lyon Gerland Musee Confluence 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

19 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

46 km

3. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

57 km

4. Renaison (Roanne, Franta)

72 km

5. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

82 km

6. Chabeuil (Valence, Franta)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?