Novotel Lyon Bron Eurexpo din Lyon

260 Avenue Jean Monnet, 260

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Lyon Bron Eurexpo.

Detalii cazare

Hotelul se află la 100 metri de pârtii. Proprietatea este la 3. 2 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Călătorii vor găsi aeroportul la 1. 2 kilometru(i). Novotel Lyon Bron Eurexpo dispune de un total de 112 camere de oaspeţi. Novotel Lyon Bron Eurexpo include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care cei care stau în această clădire să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullNovotel Lyon Bron Eurexpo furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, Novotel Lyon Bron Eurexpo a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea Hoteluri și restaurante cu certificat ISO 14001. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această unitate de cazare. Novotel Lyon Bron Eurexpo poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Lyon Bron Eurexpo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

11 km

2. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

51 km

3. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

53 km

4. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

74 km

5. Renaison (Roanne, Franta)

79 km

6. Chabeuil (Valence, Franta)

89 km

7. Meythet (Annecy, Franta)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?