Novotel Lille Aeroport din Lille

route de Douai, 55

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Lille Aeroport.

Detalii cazare

Proprietatea cuprinde un total de 90 unităţi de cazare confortabile. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullNovotel Lille Aeroport furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Novotel Lille Aeroport oferă un serviciu de transfer la aeroport. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această unitate de cazare, ideală pentru călătoriile de afaceri. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această unitate de cazare graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Unele dintre aceste servicii ale Novotel Lille Aeroport pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Lille Aeroport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lille?

1. Lesquin (Lille, Franta)

1 km

2. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

27 km

3. Airport (Oostende / Brugge, Belgia)

70 km

4. Calais Dunkerque (Calais, Franta)

89 km

5. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?