Novotel La Grande Motte Golf din Montpellier

Quartier Golf Ponant, 1641

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel La Grande Motte Golf.

Detalii cazare

Cea mai apropiată plajă este chiar lângă hotel. Incinta numără 83 unități de cazare primitoare. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Novotel La Grande Motte Golf. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Novotel La Grande Motte Golf se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această unitate de cazare graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Iubitorii de sport pot profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această reşedinţă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel La Grande Motte Golf 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montpellier?

1. Mediterranee (Montpellier, Franta)

11 km

2. Garons (Nimes, Franta)

33 km

3. Vias (Beziers, Franta)

66 km

4. Caumont (Avignon, Franta)

73 km

5. Provence (Marsilia, Franta)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?