Novotel Jakarta Mangga Dua din Jakarta

JL. Gunung Sahari Raya No. 1, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Jakarta Mangga Dua.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel încântător este localizat în Central Jakarta. Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1. 5 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Unitatea de cazare se află la 1000 metri de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). Hotelul este la 3. 0 kilometru(i) de port. Numărul total de camere este de 362. Novotel Jakarta Mangga Dua a fost construit în anul 2004. Novotel Jakarta Mangga Dua include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Novotel Jakarta Mangga Dua. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Acest hotel a fost conceput cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea Hoteluri și restaurante cu certificat ISO 14001. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul din incintă. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această reşedinţă garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Oferta de întreţinere şi relaxare din unitate de cazare asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Jakarta Mangga Dua 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jakarta?

1. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

15 km

2. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?