Novotel Bordeaux Aeroport din Bordeaux

80 Avenue J F Kennedy

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Bordeaux Aeroport.

Detalii cazare

Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 14. 0 kilometru(i) de hotel. Hotelul se află la 55 metri de cea mai apropiată plajă. Cele 137 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2006. Novotel Bordeaux Merignac include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Novotel Bordeaux Merignac nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această unitate de cazare este prietenoasă cu mediul. Novotel Bordeaux Merignac oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Hotelul oferă facilităţi de afaceri. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Novotel Bordeaux Merignac pentru confortul acestora. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Bordeaux Merignac 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bordeaux?

1. Merignac (Bordeaux, Franta)

0 km

2. Medis (Royan, Franta)

91 km

3. Roumaniere (Bergerac, Franta)

93 km

4. Chateaubernard (Cognac, Franta)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?