Novotel Amboise din Tours

17 rue des Sablonnières, 17

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Amboise.

Detalii cazare

Există stații de transport în comun la 2. 7 kilometru(i) distanță. Călătorii vor găsi aeroportul la 20. 5 kilometru(i). Proprietatea cuprinde un total de 121 unităţi de cazare confortabile. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Novotel Amboise. Acest hotel este certificat prin Sisteme de management de mediu recunoscute internaţional, precum ISO/EMAS şi/sau printr-o Certificare pentru turism durabil, recunoscută de Consiliul Mondial pentru Turism Durabil (GSTC). Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această reşedinţă garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Amboise 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tours?

1. Val De Loire (Tours, Franta)

20 km

2. Deols (Chateauroux, Franta)

81 km

3. Arnage (Le Mans, Franta)

84 km

4. Saint Denis De L Hotel (Orleans, Franta)

85 km

5. Marce (Angers, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?