Novotel Aix-En-Prov Beaumanoir din Aix En Provence

Résidence Beaumanoir

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novotel Aix-En-Prov Beaumanoir.

Detalii cazare

Cuibărit la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 6 kilometru(i) de proprietate. La 500 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 48 metri de proprietate. Călătorii vor găsi aeroportul la 27. 7 kilometru(i). Un total de 100 dormitoare sunt disponibile în incintă. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Novotel Aix-En-Provence Beaumanoir oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Novotel Aix-En-Provence Beaumanoir. Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Salonul de luat masa îi invită pe cei care stau în această clădire să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Reşedinţa dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi călătorii. Novotel Aix-En-Provence Beaumanoir poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Novotel Aix-En-Provence Beaumanoir 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Aix En Provence?

1. Provence (Marsilia, Franta)

20 km

2. Caumont (Avignon, Franta)

62 km

3. Hyeres (Toulon, Franta)

72 km

4. Garons (Nimes, Franta)

87 km

5. La Mole (Saint Tropez, Franta)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?