Novena Palms Motel din Brisbane

757 Nudgee Road, Northgate, 757

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Novena Palms Motel.

Detalii cazare

Novena Palms Motel cu cele 4 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Brisbane. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. Laundromat, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, parcare auto sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, aşternuturi, prosoape, camere nefumători, aer condiţionat. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Novena Palms Motel se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Novena Palms Motel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

4 km

2. Caloundra (Caloundra, Australia)

66 km

3. Southport (Southport, Australia)

71 km

4. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

87 km

5. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!