Norton House Hotel&Spa din Edinburgh

INGLISTON, N/A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Norton House Hotel&Spa.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Edinburgh Airport. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 0 kilometru(i) de proprietate. Această unitate de cazare dispune de 83 unităţi de cazare confortabile. Această proprietate a fost construită în anul 1843 şi renovată în anul 2008. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare la Norton House Hotel & Spa. Clienţii se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că clienţii se bucură de toate aspectele vizitei lor. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Norton House Hotel & Spa vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Norton House Hotel & Spa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Norton House Hotel&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

2 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

61 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

65 km

4. Prestwick (Glasgow, Marea Britanie)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?