Noblesse Boutique Hotel din Sibiu

Str. Blanarilor, Nr. 17

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Situat la mai putin de 1 km de centrul istoric al orasului Sibiu si la 500 de metri de Turnul Sfatului, Noblesse Boutique Resort ofera cazare intr-o atmosfera potrivita cu farmecul orasului. Proprietatea este decorata cu picturi deosebite, iar oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul de fitness.
Fiecare camera confortabila este amenajata intr-un stil diferit, cu aer conditionat, draperii opace si perne cu puf. Unitatile ofera o atmosfera perfecta pentru relaxare si destindere. Camerele si suitele sunt prevazute cu minibar, TV cu ecran plat si baie moderna cu halate de baie, papuci si articole de toaleta gratuite.
Proprietatea gazduieste un restaurant si un bar. Micul dejun tip bufet ofera o varietate de optiuni continentale si preparate locale traditionale, iar restaurantul propune un meniu international. In plus, proprietatea are o sala de conferinte complet echipata si un lounge de intalniri dedicat pentru diferite evenimente.
De asemenea, exista un magazin de cadouri si receptie cu program non-stop. Oaspetii au la dispozitie inchirieri auto si de biciclete. Zona inconjuratoare este renumita pentru ciclism.
Piata Mare si Piata Albert Huet sunt la doar 600 de metri de Noblesse Boutique Resort. Aeroportul International Sibiu este situat la 5 km.


Nume cazare de la furnizor: Hotel Noblesse Boutique 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sibiu?

1. Sibiu (Sibiu, Romania)

4 km

2. Tirgu Mures (Targu Mures, Romania)

76 km