Nhow Marseille din Marsilia

CORNICHE J.F KENNEDY, 200

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nhow Marseille.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Marseille. Numărul total de unități de cazare este de 150. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2018. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. nhow Marseille nu oferă paturi suplimentare la cerere. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la nhow Marseille, care dispune de o serie de dormitoare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. Acest hotel este loial practicilor durabile ecologice. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Vizitatorii se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare. Unele dintre aceste servicii ale nhow Marseille pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Nhow Marseille 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marsilia?

1. Provence (Marsilia, Franta)

22 km

2. Hyeres (Toulon, Franta)

66 km

3. Caumont (Avignon, Franta)

79 km

4. La Mole (Saint Tropez, Franta)

89 km

5. Garons (Nimes, Franta)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?