Newport Mooloolaba Apartments din Sunshine Coast

135 Parkyn Parade, 135

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Newport Mooloolaba Apartments.

Detalii cazare

Newport Mooloolaba Apartments este convenabil amplasat în zona populară Mooloolaba. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, scaun cu rotile accesibil, bucătărie, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare acces internet (wireless), aer condiţionat, încălzire, birou, balcon/terasă. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi saună, piscină exterioară, spa, grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Newport Mooloolaba Apartments vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Newport Mooloolaba Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

9 km

2. Caloundra (Caloundra, Australia)

12 km

3. Noosa (Noosa, Australia)

29 km

4. Tewantin (Tewantin, Australia)

36 km

5. Gympie (Gympie, Australia)

59 km

6. Brisbane (Brisbane, Australia)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!