New Rose Boutique Hotel din Vientiane

TripAdvisor, nota 4.0

339 Pangkham Rd., Vientiane

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul New Rose Boutique Hotel.

Detalii cazare

Situat în Centru oraş Vientiane, New Rose Boutique Hotel este un loc perfect de plecare pentru a explora Vientiane. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin cadouri/suveniruri, servicii bilete, 24-ore recepţie sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, oglindă, prosoape, dulap, acces internet (wireless) pentru a asigura o noapte liniștită. Accesul la spa de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Comoditatea și confortul fac din New Rose Boutique Hotel alegerea perfectă pentru sejurul dumneavoastră în Vientiane.

Nume cazare de la furnizor: New Rose Boutique Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Vientiane?

1. Wattay (Vientiane, Laos)

4 km

2. Udon Thani (Udon Thani, Thailanda)

67 km

Care sunt conditiile de intrare in Laos?