New Greenpia Tsunan din Niigata

12300 Akinari, Tsunan-machi,, Nakauonuma-gun, Niiga,, NIIGATA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul New Greenpia Tsunan.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Niigata. null Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale proprietății. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Există o parcare la New Greenpia Tsunan. Călătorii îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare ale unităţii de cazare. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Unele dintre aceste servicii ale New Greenpia Tsunan pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: New Greenpia Tsunan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?