Nanchao Hotel din Phitsanulok

242 Baromtril Okanart Rd, Phitsanulok

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nanchao Hotel.

Detalii cazare

Oprițivă la Nanchao Hotel să descoperiți minunile orașului Phitsanulok. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, scaun cu rotile accesibil, 24-ore recepţie, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, serviciu trezire dimineața. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi masaj. Nanchao Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Phitsanulok.

Nume cazare de la furnizor: Nanchao Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Phitsanulok?

1. Phitsanulok (Phitsanulok, Thailanda)

4 km

2. Sukhothai (Sukhothai, Thailanda)

65 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?