Najeti Hotel Du Parc din Boulogne Sur Mer

AVENUE FRANCOIS 1ER, 111

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Najeti Hotel Du Parc.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Neufchatel Hardelot. Poziționată la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 500 metru(i) de unitatea de cazare. Hotelul se află la 1. 5 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Najeti Hotel du Parc dispune de un total de 80 camere. Najeti Hotel du Parc a fost complet renovat în anul 2008. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Oaspeţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Clienţii sunt bineveniţi la această reşedinţă ecologică. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Najeti Hotel Du Parc 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Boulogne Sur Mer?

1. Le Touquet Paris Plage (Le Touquet, Franta)

13 km

2. Calais Dunkerque (Calais, Franta)

43 km

3. London Ashford (Lydd, Marea Britanie)

58 km

4. Kent Intl (Manston-Kent Intl, Marea Britanie)

80 km

5. Saint Aubin (Dieppe, Franta)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?