Najeti Hotel Chateau De Tilques din Saint Omer

RUE DU CHATEAU, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Najeti Hotel Chateau De Tilques.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Saint Omer. Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 20. 0 kilometru(i) de proprietate. Călătorii vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 10. 0 kilometru(i) de port. Această unitate de cazare oferă un total de 53 unităţi de cazare. Najeti Hotel Chateau de Tilques datează din anul 1891 şi a fost complet renovat în anul 2008. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Vizitatorii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Unele dintre aceste servicii ale Najeti Hotel Chateau de Tilques pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Najeti Hotel Chateau De Tilques 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Saint Omer?

1. Calais Dunkerque (Calais, Franta)

26 km

2. Le Touquet Paris Plage (Le Touquet, Franta)

50 km

3. Airport (Oostende / Brugge, Belgia)

65 km

4. Lesquin (Lille, Franta)

66 km

5. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

70 km

6. Kent Intl (Manston-Kent Intl, Marea Britanie)

86 km

7. London Ashford (Lydd, Marea Britanie)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?