Myconian Villa Collection din Elia

TripAdvisor, nota 5.0

Elia Beach, Mykonos

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Statiunea Ilya, la 12 km de centrul orașului Mykonos, la 12 km de aeroportul din Mykonos.

Total 21 de camere.

Doubles Prestige Sea View (~30 mp - 35 mp), Doubles Prestige Outdoor Jacuzzi (~30 - 35 mp), Doubles Prestige Private Pool (~30 - 35 mp), Doubles Exclusive Side Sea View (~40 - 45 mp), Doubles Exclusive Panoramic SV / Outdoor Jacuzzi (~40 - 45 mp), Double Exclusive Panoramic SV/Private Pool (~40 - 45 mp), Suite Elegant Sea View/Outdoor Jacuzzi (~65 mp), Suite Lovers Open Plan/Private Pool (~60 mp) Villa Elegant 1-Bedroom Outdoor Jacuzzi (~80 mp), Villa Lovers Private Pool (~80 mp), Villa Elegant 1-Bedroom Private Pool (~89 mp), Villa Elegant 2-Bedroom Private Pool (~89 mp), Villa Prestige 1-Bedroom Private Pool (~130 mp), Villa Prestige 2-Broom Private Pool (~130 mp), Villa Exclusive 1-Bedroom Private Pool (~150-175 mp), Villa Exclusive 2-Bedroom Private Pool (~150-175 mp);
Unique Villas: Villa Ftelia 2-Bedroom (~250 mp), Villa Psarou 3-Bedroom (~245 mp), Villa Panormos 4-Bedroom (~270 mp), Villa Ag. Sostis 3-Bedroom (~590 mp), Villa Ornos 5-Bedroom (~500 mp), Villa Super Paradise 2-Bedroom (~350 mp), Villa Super Paradise 6-Bedroom (~1000 mp).

Facilități camere: aer condiționat, TV prin satelit, telefon cu linie directă, prosoape de plajă, cadă/ duș, facilități de toaletă de lux, halate de baie și papuci, uscător de păr, acces gratuit la internet Wi-Fi, fier și masă de călcat, mini-bar, seif, balcon / terasă / patio. Design de lux, mobilier elegant.

Doubles Prestige Sea View Balcon cu vedere la plaja Elia. Baie cu duș tip ploaie separat și cadă independentă. Pat dublu king - size, sau două paturi de o persoană.

Doubles Prestige Outdoor Jacuzzi Balcon cu jacuzzi cu vedere la plaja Elia. Baie cu duș tip ploaie separat și cadă independentă. Pat dublu king - size sau două paturi de o persoană.

Doubles Prestige Private Pool  Vedere panoramică asupra plajei Elia. Piscină privată. Baie cu duș tip ploaie separat și cadă independentă. Pat dublu king - size sau două paturi de o persoană.

Doubles Exclusive SV or SSV Baie spațioasă cu duș tip ploaie separat, paturi duble sau de o singură persoană și o canapea în zona de zi mobilată elegant, care se deschide pe un balcon cu vedere uimitoare la mare.

Doubles Exclusive Panoramic SV/Outdoor Jacuzzi Baie spațioasă cu duș tip ploaie separat, paturi duble sau de o persoană și o canapea în zona de zi mobilată elegant, care se deschide pe un balcon cu jacuzzi cu vedere uimitoare la mare.

Double Exclusive Panoramic SV/Private Pool Baie spațioasă cu duș tip ploaie separat, paturi duble sau de o persoană și o canapea în zona de zi mobilată elegant, care se deschide pe o terasă cu o piscină privată cu vedere la mare.

Suite Elegant Sea View/Outdoor Jacuzzi Situată chiar deasupra legendarelor golfuri Elya, această suită elegantă oferă spații interioare mobilate luxos și o terasă frumos mobilată, cu jacuzzi privat, cu vedere la mare. Camera principală de oaspeți are o baie de marmură și este adiacentă camerei de zi spațioase. Paturi king sau de o persoană și o canapea extensibilă.

Suite Lovers Open Plan/Private Pool Suită de lux pentru luna de miere, o terasă confortabilă în aer liber, cu piscină infinity privată chiar deasupra plajei Eliya. Dormitorul spațios are un pat dublu king-size, o baie cu o cadă mare și un living cu plan deschis.

Villa Elegant 1Broom Private Pool Un dormitor (30-35 mp), living și zonă de luat masa combinate (40 mp), bucătărie de lux cu toate facilitățile, piscină privată.

Villa Elegant 2Broom Private Pool Două dormitoare (30-35 mp fiecare), living și zonă de luat masa combinate (40 mp), o bucătărie de lux cu toate facilitățile, o piscină.

Villa Exclusive 1Broom Private Pool Un dormitor (32-43 mp), living separat (50 mp), zonă de luat masa separată (35 mp), bucătărie echipată cu toate facilitățile, piscină panoramică, terasă.

Villa Exclusive 2Brooms Private Pool Două dormitoare (32-43 mp fiecare), living separat (50 mp), zonă de luat masa separată (35 mp), bucătărie echipată cu toate facilitățile, piscină panoramică, terasă.

Villa Ag. Sostis 3Br Unique La parter: parcare privată care duce la toate camerele. Zonă mobilată în aer liber, cu grătar și terasă. Piscină mare privată cu apă sărată de 36 m². Living luxos, cu sufragerie alăturată, bucătărie complet echipată și baie de oaspeți cu cadă, duș tip ploaie și toaletă (60 m²). Camera principală luxoasă de 35 m² cu dressing și baie mare cu cadă, duș cu ploaie și toaletă. Etajul superior: o cameră principală de oaspeți magnifică de 70 m², cu un living și o baie adiacentă, precum și două dormitoare cu băi spațioase.

Villa Ftelia 2Brooms Unique Două dormitoare principale cu băi și o baie suplimentară cu cadă independentă și duș tip ploaie. Interioarele se deschid pe o terasă spațioasă mobilată, cu piscină privată infinty și vedere panoramică. Paturi king -size sau 2 paturi de o persoană și 2 canapele.

Villa Ornos 5Br Unique La parter: parcare privată care duce la toate camerele. Două piscine private cu apă de mare (20 m² fiecare) și o terasă la soare. Două dormitoare cu băi. Living spațios, cu zonă de luat masa în aer liber și bucătărie de lux. Etajul superior: două dormitoare (30 m² fiecare) cu băi, balcoane și jacuzzi în aer liber. La parter: parcare privată. Patru piscine infinity de 50 mp. Terasă mobilată. Două dormitoare (35 m²) cu băi. Living luxos, cu baie de oaspeți, sufragerie alăturată și bucătărie complet echipată. Etajul superior: trei dormitoare spațioase (30 m² fiecare) cu băi. Două dintre cele trei au o terasă cu jacuzzi în aer liber.

Villa Panormos 4Br Unique Vilă de lux cu o suprafață interioară de 170 mp și 100 mp. în exterior. Living spațios cu baie și bucătărie alăturată cu zonă de luat masa. Două camere de 30 m², fiecare cu baie privată. Două canapele extensibile, patru piscine infinity cu apă de mare de 50 m². Terasă în aer liber. La parter: parcare privată care duce la toate camerele. Două piscine private cu apă de mare (20 m² fiecare) și o terasă la soare. Două dormitoare cu băi. Living spațios, cu zonă de luat masa în aer liber și bucătărie de lux. Etajul superior: două dormitoare (30 m² fiecare) cu băi, balcoane și jacuzzi în aer liber.

Villa Prestige 1Broom Private Pool Un dormitor (30-35 mp fiecare), living separat (34 mp), zonă de luat masa separată (26 mp), bucătărie de lux cu toate facilitățile, o piscină panoramică, o terasă în aer liber.

Villa Prestige 2Brooms Private Pool Două dormitoare (30-35 mp fiecare), un living separat (34 mp), o zonă separată pentru luat masa (26 mp), o bucătărie de lux cu toate facilitățile, o piscină panoramică, o terasă în aer liber.

Villa Psarou 3Br Vilă de lux cu o suprafață interioară de 175 mp. Living spațios cu baie și bucătărie alăturată cu zonă de luat masa. Două camere alăturate de 30 m², fiecare cu baie privată. Două canapele. Patru piscine infinity cu apă de mare de 50 m². Terasă în aer liber.

Villa Super Paradise 2Br Parcare privată. Gazon privat extins. Terasa mobilată izolată, cu facilități de grătar. Piscina privata la infinit cu apa de mare (50 m²), o mare zona jacuzzi în aer liber. Două dormitoare duble king size sau două dormitoare cu pat de o persoană.

Villa Super Paradise 6Br Parter: parcare privată. Gazon privat extins. Terasă mobilată izolată, cu facilități pentru grătar. Piscină privată infinity cu apă de mare (50 m²), jacuzzi mare în aer liber. Două dormitoare. Trei băi spațioase cu dușuri tip ploaie și cadă. Living mare cu 2 canapele extensibile, o zonă de luat masa și o bucătărie de lux complet utilată. Etajul superior: patru dormitoare cu băi.

 

Servicii suplimentare
Concierge, serviciu de majordom la vilă, early check in, transfer de la și la aeroport (escortat de managerul vilei), șampanie de bun venit și gustări la sosire, serviciu de împachetare și despachetare, servicii de menaj de două ori pe zi, presă (ziare), room service, curățătorie, spălătorie, zonă exclusivistă de aterizare elicoptere, avioane private și iahturi.

Servicii exclusive
Barul de la piscină - cocktail-uri exotice, băuturi pentru întinerire.
Centru de fitness, tratamente spa, masaj și salon de înfrumusețare, plajă retrasă cu umbrele și șezlonguri,
transport de lux în oraș.
Serviciu Chef, Deluxe catering, comenzi culinare speciale, organizarea de sărbători si cocktail party-uri.


Wellness Center. O gama larga de tratamente spa St. Barth (peeling corporal cu ulei de nucă de cocos și papaya, Pureness Sf. Barth, masaj). Piscină interioară incălzită.
Transport

Mașini de lux.

Limuzine si inchiriere de masini cu un sofer personal.

 Elicoptere si barci.

Zona de aterizare pentru elicopter autorizat si exclusivist, avioane private si iahturi.

Copyryght mouzenidis.comNume cazare de la furnizor: Myconian Villa Collection 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Cum este vremea in Insula Mykonos (Grecia) si care sunt temperaturile medii?

In lunile mai, iunie, septembrie si octombrie temperaturile sunt optime pentru calatorii, lunile iulie, august au cele mai ridicate temperaturii ajungand pana la 28 grade.

Mai jos gasiti temperaturile medii lunare.

ian

feb

mar

apr

mai

iun

iul

aug

sep

oct

nov

dec

temperatura maxima Temperatura zi

(ian)

15°

(feb)

15°

(mar)

16°

(apr)

20°

(mai)

23°

(iun)

26°

(iul)

27°

(aug)

28°

(sep)

26°

(oct)

24°

(nov)

20°

(dec)

17°

temperatura minima Temperatura noapte

(ian)

10°

(feb)

10°

(mar)

11°

(apr)

13°

(mai)

16°

(iun)

20°

(iul)

22°

(aug)

22°

(sep)

20°

(oct)

18°

(nov)

15°

(dec)

12°

temperatura apa Temperatura apei

(ian)

14°

(feb)

14°

(mar)

14°

(apr)

15°

(mai)

18°

(iun)

22°

(iul)

24°

(aug)

24°

(sep)

23°

(oct)

21°

(nov)

19°

(dec)

16°

ore de soare Ore de soare / zi

(ian)

5

(feb)

6

(mar)

6

(apr)

7

(mai)

7

(iun)

10

(iul)

12

(aug)

11

(sep)

9

(oct)

7

(nov)

4

(dec)

3

zile cu ploaie Zile cu ploaie / luna

(ian)

12

(feb)

9

(mar)

8

(apr)

4

(mai)

3

(iun)

1

(iul)

1

(aug)

1

(sep)

1

(oct)

4

(nov)

6

(dec)

12

umiditate Umiditate relativa

(ian)

72%

(feb)

72%

(mar)

71%

(apr)

70%

(mai)

69%

(iun)

69%

(iul)

69%

(aug)

71%

(sep)

70%

(oct)

72%

(nov)

72%

(dec)

72%

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Elia?

1. Mykonos (Mykonos oras, Grecia)

4 km

2. Apt (Naxos oras/Chora, Grecia)

37 km

3. Dimitrios Vikelas (Syros Island, Grecia)

39 km

4. Paros (Parikia / Paros Town, Grecia)

51 km

5. Ikaria (Ikaria Island, Grecia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!