My Continental Bucuresti din Bucuresti

Calea Grivitei 143 sector 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul My Continental Bucuresti.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în București Oraş. Poziționată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. MyContinental Bucuresti dispune de un total de 250 unităţi de cazare. Anul construcţiei acestui hotel este 2001. MyContinental Bucuresti oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Din nefericire, recepţia nu este deschisă 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. MyContinental Bucuresti poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mycontinental Bucuresti Gara De Nord 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucuresti?

1. Baneasa Aurel Vlaicu (Bucuresti, Romania)

5 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

13 km

3. Polkovnik Lambrinovo (Silistra, Bulgaria)

97 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !