Mutiara Hotel And Convention Bandung din Bandung

Jl. Kebon Kawung 60, 60

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mutiara Hotel And Convention Bandung.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Bandung. Cuibărită la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Incinta numără 104 dormitoare primitoare. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2015. Mutiara Hotel and Convention Bandung oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Mutiara Hotel and Convention Bandung furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Oaspeţii care stau la Mutiara Hotel and Convention Bandung pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Graţie opţiunilor de petrecere a timpului liber oferite în această reşedinţă, vizitatorii se pot bucura de o experienţă plină de distracţie. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mutiara Hotel And Convention Bandung 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bandung?

1. Husein Sastranegara (Bandung, Indonezia)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?