Mt Ommaney Hotel Apartments din Brisbane

Cnr Centenary Highway & Dandenong Rd, Mt Ommaney

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mt Ommaney Hotel Apartments.

Detalii cazare

Mt Ommaney Hotel Apartments este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Brisbane. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. WiFi gratuit în toate camerele, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, încălzire, birou. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi piscină exterioară, terenuri tenis, grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Mt Ommaney Hotel Apartments vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Mt Ommaney Hotel Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

25 km

2. Southport (Southport, Australia)

66 km

3. Caloundra (Caloundra, Australia)

84 km

4. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!