Montanas Azules din Mendoza

Peru 1290, 1290

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Montanas Azules.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Mendoza. Situat la 500 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Hotelul cuprinde un total de 35 dormitoare confortabile. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Montanas Azules. Pentru confortul oaspeţilor, Montanas Azules oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Cei care stau în această clădire îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare de aici. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială.

Nume cazare de la furnizor: Montanas Azules 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mendoza?

1. El Plumerillo (Mendoza, Argentina)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?