Monoberge din Byblos

MAIN ROAD,JBEIL,, BYBLOS

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Monoberge.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel fermecător se află în Byblos. Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cele 30 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Monoberge a fost construit în anul 2010. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această proprietate, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment.

Nume cazare de la furnizor: Monoberge 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Byblos?

1. Rafic Hariri Intl (Beirut, Liban)

35 km

2. Rene Mouawad Ab (Tripoli, Liban)

61 km

Care sunt conditiile de intrare in Liban?