Mondrian Doha din Doha

Doha, Doha, Qatar

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mondrian Doha.

Detalii cazare

Poziționat la 5 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5 metru(i) de hotel. Călătorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Proprietatea se bucură de o poziție pe malul mării. Clienții vor găsi aeroportul la 15 metri. Proprietatea este la 15 metri de port. Hotelul dispune de un total de 270 unităţi de cazare. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Cei care stau în această clădire se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Din nefericire, nu există dormitoare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Mondrian Doha dispune de o serie de camere accesibile cu scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Oaspeţii sunt bineveniţi la acest hotel ecologic. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, clienţii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Proprietatea dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Vizitatorii vor fi încântaţi de mesele servite în unitate de cazare. Mondrian Doha poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mondrian Doha 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Doha?

1. Doha Intl (Doha, Qatar)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Qatar?