Mitsui Garden Hotel Prana Tokyo Bay din Chiba City

6-2-1 Akemi, Urayasu-shi, Chiba,, CHIBA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mitsui Garden Hotel Prana Tokyo Bay.

Detalii cazare

Opriți-vă la Mitsui Garden Hotel Prana Tokyo Bay să descoperiți minunile din Tokyo. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Staţie încărcare auto electrice, magazin de proximitate, magazin cadouri/suveniruri, servicii taxi, servicii bilete sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, ceai gratuit, umidificator, aşternuturi, oglindă. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Mitsui Garden Hotel Prana Tokyo Bay se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Mitsui Garden Hotel Prana Tokyo Bay 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chiba City?

1. Haneda (Tokyo, Japonia)

15 km

2. Narita (Tokyo, Japonia)

44 km

3. Ibaraki (Ibaraki, Japonia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?