Mistral Resort Moieciu din Moieciu de Sus

Str. Bangaleasa, n. 194g, Moieciu de Sus

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.

Destinatie si vreme

Detalii cazare

             Amplasare: Situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine - o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta, Mistral Resort Moieciu va asteapta cu oferte de cazare si agrement pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii intr-un sat traditional de munte romanesc. 
Dotari  hotel: Camere duble, single si duplexuri. 
Dotari si facilitati camere: Toate camerele au finisaje de exceptie, si sunt dotate cu pat matrimonial. Din dotarile acestora nu lipsesc telefon, televiziune prin cablu, uscator de par si minibar. Pentru siguranta bunurilor dumneavoastra exista cate un seif in fiecare camera. Toate camerele au balcoane spatioase cu privelisti de neuitat. La cerere puteti beneficia de camere pentru nefumatori.   Observatii: ·         în camerele duble nu se pot instala paturi suplimentare; ·         camerele din hotel nu dispun de frigider, acestea sunt dotate cu minibar care nu asigur pstrarea/depozitarea alimentelor/buturilor aduse din exterior; ·         ora de check-in: 16:00 / ora de  check-out :12:00; ·         demipensiunea sau pensiunea complet se vinde conform nr total de aduli + copii din camer (nu se accept vânzarea parial din total nr ocupani camer). ·         camerele se repartizeaz cu 1 zi înainte de intrarea turitilor în hotel, în funcie de disponibiliti; ·         agenia/agentul de turism îi asum unilateral i fr acoperire promisiunile fcute grupurilor de turiti, cum c vor avea camere alturate sau pe acelai etaj, sau în acelai corp de cldire; aceasta este o opiune pe care hotelul va încerca s o satisfac în limita disponibilului în ziua cazrii, fiind exclus garantarea. ·         obligatoriu turitii trebuie s prezinte la sosire, la recepie, voucherul cu urmatoarele meniuni: nume, prenume, dac sunt însoii de copii i vârsta acestora, perioada sejurului (data sosirii i data plecrii), nr de nopi de cazare, servicii suplimentare.Nume cazare de la furnizor: Mistral Resort Moieciu 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.