Mini West Hotel din Taichung

7F., No.96, Wuquan Rd., West District, Taichung

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mini West Hotel.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Taichung, Mini West Hotel vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, băcănie cu livrare, check in/check out privat, servicii taxi sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, produse curăţare, aşternuturi. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Mini West Hotel combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Taichung de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Mini West Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taichung?

1. Ching Chuan Kang Apt (Taichung, Taiwan)

13 km

2. Chiayi (Chiayi, Taiwan)

81 km

3. Hualien (Hualien, Taiwan)

95 km