Milmari Resort din Kopaonik

Kopaonik, Serbia, Serbia

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Descriere: Milmari Resort este un complex situat în satul de vacanță al Kopaonik-ului, nu departe de complexul JollyKop Mountain Village, la o distanță de aproximativ 6 km de centrul orașului Kopaonik. Cazarea cuprinde servicii de demipensiune și camere de lux. Prețul include utilizarea piscinei interioare, a transportului cu schi bus-ul de mai multe ori pe zi la și de la centru, precum și utilizarea conexiunii de internet wireless.

Ofertă cazare: 1/2 cameră – pat matrimonial sau două paturi de o persoană, 1/3 cameră – într-o încăpere se găsește un pat matrimonial și un pat de o persoană, 1/4 apartament - cameră de zi cu canapea extensibilă, dormitor separat cu pat matrimonial sau două paturi de o persoană, 1/5 apartament – cameră de zi cu canapea extensibilă sau două paturi de o persoană și dormitor cu pat matrimonial, Suită prezidențială – cameră de zi cu canapea extensibilă și 2dormitoare, în fiecare cameră se găsește câte un pat matrimonial. Facilități studio-uri/apartamente: Televizoare TFT, DVD player, conexiune la internet, telefon, baie cu cabină de duș, uscător de păr și multe altele.

Descriere servicii: Facilități suplimentare: restaurant, cafenea, centru spa cu piscină și saună, loc de parcare supravegheată, recepție, seif la recepție, pătuț pentru copii, depozit de schi, transport gratuit cu schi bus-ul de cinci ori pe zi, până în centrul Kopaonik-ului.Nume cazare de la furnizor: Milmari Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kopaonik?

1. Pristina Intl (Pristina, Serbia)

79 km

2. Konstantin Veliki (Nis, Serbia)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Serbia?