Migador din Eforie Sud

Eforie Sud, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Detalii cazare

Profil: Recomandat familiilor cu copii
Situare: Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, la circa 50 m de plaja si foarte aproape de baile de namol.
Info: Hotelul este o contructie noua si moderna. Un mare avantaj este dat de faptul ca majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare.
Camere: Hotelul dispune de 16 camere duble, un apartament si o garsoniera, repartizate pe trei etaje. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, minibar, aer conditionat, balcon, telefon, internet wireless gratuit, geam termopan si mobilier nou.
Restaurant: Dispune de o capacitate 60 locuri si de o terasa generoasa, cu o capacitate de 24 locuri, unde poti savura delicioasele preparate cu specific romanesc.
Servicii gratuite: parcare gratuita, informatii turistice
Servicii cu plata: servicii de curatatorie, servicii de telefonie
Facilitati copii: Copiii intre 0 - 6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, iar copiii intre 6 - 12 ani beneficiaza de pat suplimentar contra cost.
Accesul cu animale: Nu este permis accesul cu animale.
Atractii in zona: In centrul statiunii exista un complex medical pentru copii, tratandu-se afectiuni reumatologice cu regim permanent, slabiciune fizica si rahitism.


Nume cazare de la furnizor: Migador 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.