Mercure Toulouse Compans Caf din Toulouse

Esplanade Compans Caffarelli, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Toulouse Compans Caf.

Detalii cazare

Hotelul se află la 120 metri de pârtii. La 40 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul se află la 135 metri de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 6. 0 kilometru(i). Un total de 136 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Aceasta este o reşedinţă ecologică. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Toulouse Centre Compans 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Toulouse?

1. Blagnac (Toulouse, Franta)

4 km

2. Le Sequestre (Albi, Franta)

63 km

3. Mazamet (Castres, Franta)

68 km

4. Lalbenque (Cahors, Franta)

81 km

5. Salvaza (Carcassonne, Franta)

82 km

6. La Garenne (Agen, Franta)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?